Heleen Langeveld

Heleen Langeveld

Trainer en ADHD-coach

 Wake up call’s… je kent ze misschien wel. Ik zeker ook. Al heb ik er velen onbeantwoord gelaten. Antwoordapparaat erop met: momenteel ben ik niet aanwezig.

Mensen komen vaak in beweging vanuit verlangen of noodzaak. Ik speel een beetje verstoppertje met mijn wake up call’s.  Want man oh man, hoeveel wake up call’s kun je missen. Nou best veel. Want voelen dat er echt iets moet gebeuren, is niet genoeg. Het vraagt moed, en vertrouwen. Wat ik nodig had om écht naar mezelf te gaan luisteren? Vertrouwen in mijzelf én in een aantal mensen in mijn omgeving. Om bij terug te kunnen keren om uit te rusten, te delen wat ik allemaal beleefde en wat ik wel en niet begreep. Om te horen: ‘ga door’ en ‘je doet het goed’. Dat gaf mij moed en voedde voorzichtig aan mijn nieuwsgierigheid, nieuwsgierigheid naar mijzelf. Ik vond dit vertrouwen  bij de mensen van ADHD-Nederland. En vanaf dag 1 dacht ik: dit vak wil ik ook! Dus hoe geweldig dat ik dit vertrouwen inmiddels ook voor anderen ben. Anderen die antwoord geven aan hun nieuwsgierigheid naar zichzelf.

Je komt me tegen bij de opleiding Effectief met ADHD en bij de dagworkshop ADHD: Hoe haal je het uit je hoofd? Training geven vind ik leuk en verdiepend en waakt ervoor dat ik mijn wake-ups blijf beantwoorden. Groei heet dat geloof ik 🙂

 

Om Heleen te bereiken, kun je een berichtje sturen naar: h.langeveld@adhd-nederland.nl