Boek ADHD CW Banner

"ADHD-Nederland: omdat jezelf zijn werkt! "

Het STAP-budget is voor de branche ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ niet meer beschikbaar 

 

Begin juli heeft de overheid bepaald dat de STAP-budget aanvraagtermijnen van september en november 2023 alleen nog gelden voor OCW-erkende opleidingen (bijvoorbeeld MBO, HBO en WO). Dat betekent dat het STAP-budget niet meer geldt voor de branche van Persoonlijke Ontwikkeling waar onze opleidingen ook onder vallen. Helaas kun je dus geen gebruik meer maken van deze subsidie.We begrijpen dat dit natuurlijk heel jammer is, daarom denken we graag met je mee voor andere mogelijkheden voor jou.

Werkgever betaalt vaak mee

Elke opleiding levert niet alleen voor jezelf veel op maar ook voor je werk en carrière. Of dat nou gaat over beter samenwerken, loopbaankeuzes, effectiever & professioneler
communiceren, zelfmanagement, (persoonlijk) leiderschap, energieniveau, zelfvertrouwen, flexibiliteit, vitaliteit of omgevingsbewustzijn. Het is niet voor niets dat werkgevers steeds vaker mee willen investeren in jouw ontwikkeling in tijd en geld. Om je te helpen met informatie voor je werkgever, kun je voor elke opleiding op de opleidingspagina de @WerkPDF downloaden. Kijk bijvoorbeeld hoe deze @WerkPDF voor de training Effectief met ADHD eruitziet.

In termijnen betalen als particulier

Natuurlijk begrijpen we dat een opleiding soms een groot bedrag in één keer kan zijn.
Daarom is het altijd mogelijk om voor onze meerdaagse opleidingen in 4 termijnen te
betalen. Mail ons gerust hoe dat werkt en dan denken we graag met je mee wat voor jou
mogelijk is.

We hopen je snel weer te zien in onze opleidingen want jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen is sowieso een groot cadeau voor jezelf, werk, leven en anderen in je omgeving!

Warme groet, Team ADHD-Nederland
Omdat jezelf zijn werkt!