Een natuurlijke aanpak bij ADHD en ADD gericht op mogelijkheden

Voor werkgevers en
werknemers: Aan de slag
gaan en blijven met ADHD
en ADD

ADHD & werk:
Herontdekken waar je
goed in bent

Trainingen en coaching
voor begrip en acceptatie
van ADHD op het werk

Contact opnemen:
015 – 2122134

ADHD & Werk

Opleidingen en workshops

In samenwerking met onze partners bieden we verschillende trainingen aan. Dit kunnen opleidingen zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, of trainingen die meer gericht zijn op het verwerven van specifieke vaardigheden.

verder lezen

 


page image adhd werk opleidingen adhd nederland

Persoonlijke coaching

Net zo min als we mensen in hokjes willen stoppen, past onze dienstverlening in een hokje. Immers soms loopt loopbaancoaching over in outplacement. Of ga je van de ziektewet naar de WW. En hoe hou je ‘dat wat komt door mijn ADHD’ en ‘de rest’ uit elkaar? Niet!

verder lezen

 


Loopbaancoaching

Wil je jezelf beter ontplooien en doen waar je goed in bent? Vraag je je af hoe je met ADHD of ADD toch beter op je plek kunt zijn bij je huidige baan? Of ben je juist op zoek naar ander werk, maar weet je niet wat? ADHD en ADD maken vaak dat mensen zich enorm gaan aanpassen aan wat ze denken dat er van hun verwacht wordt.

verder lezen

adhd werk persoonlijk begeleiding adhd nederlandHer-ontdekken waar je goed in bent

Als je er thuis een puinhoop van maakt, hoeft niemand anders dat te merken. Op de werkvloer zijn er vaak anderen bij betrokken, dan wordt het al lastiger. Want collega’s, leidinggevenden, misschien ook klanten, kijken geregeld met je mee.

Sommige medewerkers met AD(H)D hebben het maskeren tot kunst verheven. Met memootjes, herinneringen, check-check-dubbelcheck en (stiekem) overwerken komen ze een heel eind.

verder lezen


page image adhd werk opleidingen adhd nederlandOpleidingen en workshops

In samenwerking met onze partners bieden we verschillende trainingen aan. Dit kunnen opleidingen zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, of trainingen die meer gericht zijn op het verwerven van specifieke vaardigheden.

verder lezen

ADHD & Werk coaches

Annemarieke: Her-ontdekken waar je goed in bent

Een van haar sterke kanten is haar oprechte interesse waardoor iemand zich op een prettige manier echt gezien en begrepen kan voelen. Daarnaast weet zij op een luchtige manier snel tot de kern te komen en positieve verandering teweeg te brengen. Haar missie en passie liggen bij het laten groeien en bloeien van mensen. Zowel op het werk, als privé, in relaties en bij studie.
Door haar werkervaring op verschillende functies en lagen kan ze zich ook goed inleven als er sprake is van werkgerelateerde onderwerpen. Mede omdat het hebben van een “vol hoofd” haar ook niet vreemd is. Zij is een prettige gesprekspartner voor alle lagen binnen een bedrijf.

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen

socials adhd nederland facebook facebook-image-100x100Volg je ons al op Facebook?

Posts over aankomende workshops, trainingen maar ook inspirerende video's blogs en meer!

socials adhd nederland instagramVolg je ons al op Instagram?

Dagelijks nieuwe posts met feitjes tips, stellingen, verhalen en grappige tekstjes