Verdieping in het begeleidingsvak, gericht op ADHD en ADD

Voor werkgevers en
werknemers: Aan de slag
gaan en blijven met ADHD
en ADD

ADHD & werk:
Herontdekken waar je
goed in bent

Trainingen en coaching
voor begrip en acceptatie
van ADHD op het werk

Contact opnemen:
015 – 2122134

ADHD & Werk

Loop je vast in je werk? Heb je een getalenteerde medewerker in je team die vastloopt op ADHD? Wil je weten hoe ADHD op de werkvloer geen probleem hoeft te zijn? Heb je het gevoel dat er veel meer in zit dan er uit komt? Voor werknemerszzp-ersp&o-ersleidinggevenden willen we een gesprekspartner zijn op het gebied van ADHD en ADD. Want er is meer mogelijk dan je wellicht denkt! Bel of mail ons voor een vrijblijvend informatief gesprek over ADHD en werk!

ADHD & Werk is onderdeel van ADHD-centrum Nederland. Wij bundelen onze kennis van ADHD en ADD met die van deskundigen op het gebied van werk en loopbaan. Daarmee ontstaat een uniek aanbod:

Kortom, met alle kennis in huis kunnen we direct aan de slag!

 page image adhdenwerkOpleidingen en workshops

In samenwerking met onze partners bieden we verschillende trainingen aan. Dit kunnen opleidingen zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, of trainingen die meer gericht zijn op het verwerven van specifieke vaardigheden.

verder lezen

 


page image adhdenwerk2Persoonlijke coaching

Net zo min als we mensen in hokjes willen stoppen, past onze dienstverlening in een hokje. Immers soms loopt loopbaancoaching over in outplacement. Of ga je van de ziektewet naar de WW. En hoe hou je ‘dat wat komt door mijn ADHD’ en ‘de rest’ uit elkaar? Niet!

verder lezen

 


page image adhdenwerk3Loopbaancoaching

Wil je jezelf beter ontplooien en doen waar je goed in bent? Vraag je je af hoe je met ADHD of ADD toch beter op je plek kunt zijn bij je huidige baan? Of ben je juist op zoek naar ander werk, maar weet je niet wat? ADHD en ADD maken vaak dat mensen zich enorm gaan aanpassen aan wat ze denken dat er van hun verwacht wordt.

verder lezen

circle image adhdenwerkHer-ontdekken waar je goed in bent

Als je er thuis een puinhoop van maakt, hoeft niemand anders dat te merken. Op de werkvloer zijn er vaak anderen bij betrokken, dan wordt het al lastiger. Want collega’s, leidinggevenden, misschien ook klanten, kijken geregeld met je mee.

Sommige medewerkers met AD(H)D hebben het maskeren tot kunst verheven. Met memootjes, herinneringen, check-check-dubbelcheck en (stiekem) overwerken komen ze een heel eind.

verder lezen

 

 

 


page image adhdenwerkOpleidingen en workshops

In samenwerking met onze partners bieden we verschillende trainingen aan. Dit kunnen opleidingen zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, of trainingen die meer gericht zijn op het verwerven van specifieke vaardigheden.

verder lezen

ADHD & Werk coaches

Annemarieke: Her-ontdekken waar je goed in bent

Een van haar sterke kanten is haar oprechte interesse waardoor iemand zich op een prettige manier echt gezien en begrepen kan voelen. Daarnaast weet zij op een luchtige manier snel tot de kern te komen en positieve verandering teweeg te brengen. Haar missie en passie liggen bij het laten groeien en bloeien van mensen. Zowel op het werk, als privé, in relaties en bij studie.
Door haar werkervaring op verschillende functies en lagen kan ze zich ook goed inleven als er sprake is van werkgerelateerde onderwerpen. Mede omdat het hebben van een “vol hoofd” haar ook niet vreemd is. Zij is een prettige gesprekspartner voor alle lagen binnen een bedrijf.

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen

Workshop in 1 dag

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

 

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.

 

social image fb square

Volg je ons al op
Facebook?

Posts over aankomende workshops,
trainingen maar ook insirerende videos,
blogs en meer

Volg je ons al op
Instagram?

Dagelijks nieuwe posts met feitjes
tips, stellingen, verhalen en
grappige tekstjes