"ADHD-Nederland: omdat jezelf zijn werkt! "

ADD bij kinderen

ADD bij kinderen (dus ADHD zonder de H van hyperactief) valt vaak minder op. Daardoor kan het zijn dat ze langer zonder goede hulp door sukkelen. ADD-kinderen hebben wel een vol hoofd, maar dat merk je vaak minder aan ze omdat ze vaak wat meer teruggetrokken functioneren. Logisch: ze hebben al genoeg in hun hoofd, daar hoeven niet nog meer externe prikkels bij! Het gaat dus vaak opvallen als een kind te dromerig wordt, de schoolprestaties achterblijven of het kind emotionele problemen krijgt (angstig, somber, verdrietig).

Vaak is het voor deze kinderen ook heel lastig om te benoemen hoe het in hun hoofd is. Gelukkig hebben onze kindercoaches genoeg manieren om een ingang te krijgen en samen met het kind ruimte te creëren. En ruimte in je hoofd geeft weer nieuwe mogelijkheden in het dagelijkse leven!

Lees meer over de begeleiding die wij aanbieden.

Persoonlijk kennismaken

We vinden het belangrijk dat je je kunt vinden in onze aanpak en dat je een klik hebt met de begeleider. Wil je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek?

ADHD hoe haal je het uit je hoofd?

Heb je genoeg van de stereotypen die er over ADHD en ADD te vertellen zijn? Bestel hier het boek ADHD: Hoe haal je het úit je hoofd?!

Video's over ADHD

Ben jij ook toe aan een frisse en vernieuwende blik op ADHD of ADD? Wil je verder kijken dan Rust, Regelmaat & Ritalin? Schrijf je dan nu in voor onze filmreeks!

Bel me terug!

Wil je kennismaken? Wil je meer weten? Of wil je een vraag stellen? Als je echt wil weten wie we zijn, wat we doen en hoe we klinken, neem dan gerust contact op!

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen