Wendy van Duijn

Wendy van Duijn

ADHD Coach

Als coach ben ik vooral vol humor, nuchter, vind ‘niets te gek’, hou van oprechtheid, what you see is what you get. Als mens… ben ik dat dus ook, haha! Want als ik iets niet ben of kan is het in rollen functioneren! Voor mezelf is dat ook best wel eens lastig geweest. In het dagelijkse leven kende ik best wel een dosis eerlijkheid-waar-niet-iedereen-op-zit-te-wachten. En dus werd het tijd om eens te kijken naar wat en wie ik werkelijk ben, want dat rebelse is leuk, maar ik ben veel meer dan dat.

Kortom, ik ontdekte hoe fijn het is steeds om meer te leven vanuit wat voor mij werkt in plaats van hoe het hoort. Ik ontdekte dat mijn hobbels mijn kracht werden. Dat is precies de reden waarom ik blij word van coachen. Met iemand meelopen langs de hobbels en daar steun in kunnen zijn. Coachen is met iemand mee op ontdekkingstocht en avontuur gaan. Een ontdekkingstocht die je zelf moet doen, maar niet alleen hoeft te doen.

Mijn achtergrond qua werk: ik heb verschillende functies gehad. Maar altijd op een plek en in een rol waarin ik voor mijn gevoel werkelijk wat kan betekenen. Denk aan functies in de sociale sector op het gebied van: leerlingzaken, sociale zaken, GGD, openbare orde en veiligheid.

Wendy is werkzaam op onze locaties in Delft en Zoetermeer. Om Wendy te bereiken, kun je een berichtje sturen naar: wendy.vanduijn@adhd-nederland.nl.

Marjolein Buitelaar