Pierre Mosk

Pierre Mosk

ADHD Coach

“Hallo, ik ben Pierre en ik ben 56 jaar. Ik coach vanuit de overtuiging dat jij meer in huis hebt dan je denkt. Ik trigger je om dat wat jou bezighoudt vanuit verschillende, wellicht voor jou nieuwe, invalshoeken te bekijken, er bewust bij stil te staan en vervolgens mee aan de slag te gaan op een wijze die het beste bij jou past en je vooruit brengt.

Ik kan je ook uitdagen om eens iets heel anders te doen dan je gewend bent want ‘als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg’. Voor mij is het belangrijk dat je weer helder voor ogen hebt wat voor jou belangrijk is en dat je dat om kan zetten in gedrag dat bij jou past en jou gelukkig maakt.

Zelf heb ik diverse coachopleidingen gevolgd. Ik wilde mezelf graag steeds verder ontwikkelen, ook om daarmee anderen verder te kunnen helpen. Mijn coachpalet is breed: zowel zittend, aan tafel, online of al wandelend in de natuur. In alle settings heb ik kennis en vaardigheden om samen met jou te onderzoeken waar je nu staat, waar je wilt zijn en om de route bepalen waarlangs dat bereikt kan worden.

Voor wie ook dat wil weten: Ik heb een achtergrond als bestuurskundige en heb voor de overheid in verschillende functies in binnen- en buitenland gewerkt.”

Om Pierre te bereiken, kun je een berichtje sturen naar: pierre.mosk@adhd-nederland.nl

Marjolein Buitelaar