Milou Maarschalkerweerd

Milou Maarschalkerweerd

AD(H)D-coach

Hallo!
Mijn naam is Milou Maarschalkerweerd. Geboren en getogen in het oosten van het land. Inmiddels alweer bijna 20 jaar is Utrecht echt mijn thuis waar ik heerlijk woon met mijn man en twee kinderen. Ik ben opgeleid als AD(H)D-coach bij ADHD Nederland. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk werkster en heb ik diverse massageopleidingen afgerond.

Waarschijnlijk lees je dit omdat jij (of iemand wie jij lief hebt) last hebt van AD(H)D-klachten. Dan weet ik net als jij hoe het is om te leven met een overvol hoofd, de chaos niet meer te overzien en ontzettend moe te zijn van je best maar blijven doen om aan alle verwachtingen te voldoen. Ik ben meerdere keren vastgelopen in mijn leven en iedere keer krabbelde ik weer wat op maar ik bleef telkens maar wat aanmodderen. ‘Waarom lukt mij dit niet?!’ heb ik vaak gedacht.

Tot ik op mijn 33e de diagnose ADHD-gecombineerde type heb gekregen. Voor mij is dit echt het ontbrekende puzzelstukje geweest. Na het krijgen van de diagnose ben ik vol in de wereld van ADHD gedoken (Hallo Hyperfocus!): ik heb veel erover gelezen en aan mijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt in de reguliere en complementaire hoek. Ik ben mijn eigen handleiding veel beter gaan begrijpen en dat heeft mij zoveel goeds opgeleverd.

Van daaruit heb ik het inzicht gekregen dat ik mij niet wil aanpassen aan ‘Hoe Het Hoort’ maar wel een leven vol ‘Wat Werkt Wel’ voor mij wil leiden. En dat gun ik iedereen, met of zonder AD(H)D. Ik geloof er in dat ieder persoon talenten en kwaliteiten heeft, alleen kan het door alle ruis soms zo lastig zijn om deze te zien van jezelf. En dat is precies waarom ik zo AAN ga van coaching! Ik word er helemaal enthousiast van om iemand te mogen coachen: samen met jou kijken waar jouw hart nou sneller van gaat kloppen, jouw eigen handleiding te gaan ontdekken en jou vanuit je drukke hoofd meer in contact met je gevoel te laten zijn. Zodat jij (ook met AD(H)D) een leven mag gaan leiden wat helemaal bij jou past!

Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken,
Liefs Milou

‘Moed begint met jezelf te tonen zoals je bent’ (Brene Brown)

Om Milou te bereiken, kun je een berichtje sturen naar: info@adhd-nederland.nl

Marjolein Buitelaar