Christine Kuiper

Christine Kuiper

Opleider

Na jarenlang in het onderwijs te hebben gewerkt was ik op zoek naar een ander soort opleiding. Een opleiding die verder keek dan gedrag, een opleiding waar je persoonlijk kon groeien. En dat vond ik bij ADHD-Nederland. De persoonlijke manier van werken, dat je je als coach je eigen tool bent, sprak me enorm aan. En dat was dan ook wel weer confronterend zo hier en daar. Wat al lijk ik goed georganiseerd en netjes aan de buitenkant, oei wat is het soms een rommeltje aan de binnenkant.

In mijn weg als trainer en als coach kreeg ik steeds meer duidelijk wat dat rommeltje dan was van binnen. En waarom ik het allemaal zo goed wilde doen. Kreeg ik meer tools in handen om het allemaal, in plaats van perfect te willen doen, om mijn manier te kunnen doen. Zodat ik veel meer energie had. Meer plezier, luchtigheid. Mezelf zijn!

Dat vind ik ook zo gaaf aan trainer zijn. Mensen meer tools en inzichten geven om het op hun eigen manier te doen.  Ik ben oprecht nieuwsgierig, wat helpt jou? Want elk mens is ook echt weer anders, ook mensen met ADHD. Dat zie ik ook aan mijn kinderen. Zij hebben dan niet het label maar wel de vele symptomen die zo kenmerkend zijn. En zo anders.

Het geven van de opleiding ADHD-coach vind ik oprecht heerlijk om te mogen doen. De creativiteit van de mensen, het net even anders denken en met name de congruentie (wat je van binnen voelt en denkt klopt met de buitenkant) vind ik zelf heel prettig aan deze doelgroep. What you see is what you get. Ik hou ervan! Zie ik je snel in een van onze leuke opleidingen?

Om Christine te bereiken, kun je een berichtje sturen naar: c.kuiper@adhd-nederland.nl.

Marjolein Buitelaar