Bart Visser

Bart Visser

AD(H)D Coach

Net als jij ken ik dat het soms chaos is in mijn hoofd. Dan blijf ik maar nadenken, zie ik allerlei mogelijkheden, heb ik eigenlijk teveel op mijn bordje en vind ik het lastig keuzes te maken. Ik ken dat ik 1001 plannen heb, ik ben breed geïnteresseerd, ga makkelijk op in het moment en vind het soms een uitdaging om projecten van A tot Z te realiseren. Dan ben ik halverwege en heeft iets anders mijn aandacht en haalt het 1e project nooit de finish. Net als iedereen ken ik struggles, doe ik soms dingen onhandig, heb ik zaken verknoeid en heb mezelf gedrag aangeleerd om te blijven staan…

Of je nu wel of geen label hebt maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Weet je, het gaat om hoe je functioneert en of dat voor je werkt. Diagnoses kunnen in mijn ogen soms zeker helpen om jezelf en je gedrag te snappen en wat meer compassie te hebben voor jezelf. Helaas zie ik ook bij veel mensen dat een label eerder schade toebrengt dan dat het goed doet. Het beperkt je in wie je kan zijn en om jouw potentieel te benutten. Ik geloof dat je meer bent dan je diagnose en het verhaal dat je eromheen gebouwd hebt.

Persoonlijk ontwikkeling is mijn passie en ik ga voor groei. In 2016 stapte ik dit trainingsinstituut binnen en inmiddels heb ik meerdere opleidingen gevolgd en doorleefd. De kennis, kunde en ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan, zet ik nu dagelijks in om mensen als jij te begeleiden naar lekkerder in je vel zitten.

In coaching sta ik voor down-to-earth-coaching. Gewoon contact van mens tot mens zonder te veel gedoe en onduidelijke termen. Geen vage shit, wel diepgang met inzichten over jezelf. Dat geeft jou weer nieuwe keuzemogelijkheden. Tussen jou en de resultaten staat namelijk datgene wat je gelooft over jezelf en de wereld. Dat bepaalt hoe jij situaties waarneemt, ervaart en of je er happy mee bent of niet. We gaan werken aan die overtuigingen en ik daag je uit er anders naar te gaan kijken.

Om Bart te bereiken, kun je een berichtje sturen naar: bart.visser@adhd-nederland.nl

Marjolein Buitelaar