Boek ADHD CW Banner

"ADHD-Nederland: omdat jezelf zijn werkt! "

Masterclass Coaching

Steeds meer mensen hebben een coachopleiding gedaan. Vaak ga je daarna aan de slag als coach, in je eigen praktijk of bijvoorbeeld binnen je huidige functie. Wil je verder leren? Loop je er tegenaan dat je lang niet alle geleerde technieken goed in praktijk toegepast krijgt? Blijf je in je coaching voor je gevoel soms wat hangen in ‘gezellig praten’? Of wil je graag eens zien hoe anderen aan de slag gaan?

De Masterclass Coaching is een soort coachwerkplaats: bovenstaande zaken komen aan bod. Ook zullen we stilstaan bij de vraag welke oefeningen er allemaal bestaan rondom bepaalde thema’s. Kortom: een inspirerende bijeenkomst om te spelen, leren en ontwikkelen.

De Masterclass Coaching is toegankelijk voor opgeleide coaches, coaches in opleiding en mensen die een NLP Practitioner hebben gedaan. Aanmelden kan via de knop hieronder bij de data.

Op een rijtje

Tijden: 19:00u – 22:00u

Trainer: Heleen Langeveld

Kosten: € 22,50 (algemene voorwaarden)
Restitutie niet mogelijk. 

Inclusief: Koffie en thee, tenzij online. 

Locatie: De workshop wordt gegeven op een van onze trainingslocaties: Delft of Zoetermeer (Routebeschrijving)

Praktisch: Mocht je vragen hebben vóór de masterclass, kun je altijd contact opnemen met ons. Informatie over de algemene voorwaarden kun je hier bekijken.

Masterclass Coaching

27-03-2024 19:00-22:00 (locatie Zoetermeer)
12-06-2024 19:00-22:00 (locatie Zoetermeer)
16-10-2024 19:00-22:00 (locatie Zoetermeer)

Omdat in groepen werken super effectief is

Dagworkshop ADHD: Hoe haal je het uít je hoofd?

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

 

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.

 

Cathelijne Wildervanck: de grondlegger van ADHD-Nederland

Cathelijne zei altijd: “Het leukste in mijn werk vind ik om steeds weer datgene te vinden waardoor iemand zelf positieve veranderingen kan creëren. Voor mij houdt ADHD / ADD onder meer in: een informatiestrategie die niet goed is afgestemd. Vaak is het geen aandachtstekort maar aandacht op een verkeerde plek. Iemand met ADHD of ADD heeft niet minder ruimte op de processor dan veel andere mensen, alleen de ruimte is al bezet geraakt met andere processen."

Hoe je dat anders kan doen? Bel eens voor een kennismaking!