"ADHD-Nederland: omdat jezelf zijn werkt! "

Omdat in groepen werken super effectief is

Online workshop ADHD: Hoe haal je het uít je hoofd?

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”?
Een compacte online workshop om te ontdekken hoe je anders om kan gaan met je volle hoofd.

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.

 

Masterclass Coaching

In Masterclass Coaching laat een van onze coaches delen van het coachvak zien. Ben je coach of wil je coach worden dan is dit dé plek om geinspireerd te worden. 

 

NLP Practitioner voor Coaches

Heb je ook zo genoten van de ADHD-coach opleiding? En naast een bak vol met coachvaardigheden, een enorme stap in je persoonlijke ontwikkeling gemaakt? Met daarnaast ook nog eens krachtige nieuwe interventies in je coach-gereedschapskist krijgen?

 

Ontdekken wat bij jou past

Weet je nog niet zeker wat voor jou de juiste weg is in ons aanbod? neem contact op voor een oriënterend adviesgesprek over coaching, Effectief met ADHD of de opleiding ADHD-coach.