Boek ADHD CW Banner

"ADHD-Nederland: omdat jezelf zijn werkt! "

Inloopdagen ADHD-Nederland

ADHD-Nederland biedt in de komende 3 maanden bij vrijwel alle vestigingen de mogelijkheid tot een gratis adviesgesprek.
Dit kan nuttig zijn als je zelf ADHD of ADD hebt, maar ook wanneer je als werkgever iemand met ADHD of ADD in dienst hebt.
Waarom deze mogelijkheid?
Veel mensen denken bij ADHD aan stuiterende kinderen en basisschoolleeftijd. Terwijl het vaak juist ook bij volwassenen voorkomt. De problemen die bij ADHD horen hebben natuurlijk een enorme impact op je werk en je leven. Vaak hebben mensen uit je omgeving of leidinggevenden een verkeerd beeld en denken alleen maar in problemen, terwijl het veel zinniger is naar talenten en mogelijkheden te kijken. Echt gespecialiseerde begeleiding is er weinig. De GGZ biedt geen op werk gerichte hulp en geeft vaak een patiëntengevoel, veel psychologen en loopbaanadviesbureaus hebben juist weer onvoldoende verstand van ADHD en ADD.

Voor wie?
Voor iedere volwassene met ADHD of ADD die wel wat hulp en inzicht kan gebruiken. En ook voor leidinggevenden, P&O-ers etc. die graag willen weten hoe ze iemand met ADHD of ADD beter kunnen begeleiden.

Door wie?
In onze verschillende vestigingen kun je terecht voor een adviesgesprek bij een van onze coaches.
De coach is niet alleen professional, maar weet ook als geen ander hoe het is om last te hebben van ‘een vol hoofd’ en van overprikkeling en is om die reden een fijne gesprekspartner.

Praktische info
Kijk in de agenda wanneer er weer een inloopdag is. Wil je liever een afspraak op een tevoren afgesproken moment? Dat kan ook, bel of mail ons dan. Inloopdag gemist en wil je wel meer weten? Bel of mail voor een persoonlijke kennismaking!

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen

Persoonlijk kennismaken

We vinden het belangrijk dat je je kunt vinden in onze aanpak en dat je een klik hebt met de begeleider. Wil je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek?

ADHD hoe haal je het uit je hoofd?

Heb je genoeg van de stereotypen die er over ADHD en ADD te vertellen zijn? Bestel hier het boek ADHD: Hoe haal je het úit je hoofd?!

Video's over ADHD

Ben jij ook toe aan een frisse en vernieuwende blik op ADHD of ADD? Wil je verder kijken dan Rust, Regelmaat & Ritalin? Schrijf je dan nu in voor onze filmreeks!

Bel me terug!

Wil je kennismaken? Wil je meer weten? Of wil je een vraag stellen? Als je echt wil weten wie we zijn, wat we doen en hoe we klinken, neem dan gerust contact op!