fbpx

Dé aanpak bij ADHD en ADD gericht op mogelijkheden

Aankomende startdatum: 4 februari 2019

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om ADHD coach te worden? De ADHD coach opleiding biedt je de mogelijkheid mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Een 20-daagse ADHD coach opleiding die erop gericht is mensen met (een vermoeden van) AD(H)D op een positieve manier te begeleiden. Mocht je onzeker zijn over je vooropleiding of je verwachtingen over de ADHD coach opleiding willen bespreken, dan kun je altijd een afspraak maken met één van onze ADHD coach opleiding trainers.

Infoavond ADHD-coach – 13 november

Eerst de kat uit de boom kijken?

Schrijf je in voor de infoavond op 13 november.
Locatie: Achterom 78 in Delft
Tijden: 19:30 – 22:00 uur

Opleiding ADHD-coach

Blok 1: 4 en 5 februari 2019
Blok 2: 4 en 5 maart 2019
Blok 3: 1 en 2 april 2019
Blok 4: 6 en 7 mei 2019
Blok 5: 3 en 4 juni 2019
Blok 6: 1 en 2 juli 2019
Blok 7: 2 en 3 september 2019
Blok 8: 30 september en 1 oktober 2019
Blok 9: 28 en 29 oktober 2019
Blok 10: 25 en 26 november 2019

Trainers: Cathelijne Wildervanck, Renée Hilverdink, Jolanda van Millingen, Nathalie van Dam, Anja Bijker

Omdat in groepen werken super effectief is

Dagworkshop ADHD: Hoe haal je het uít je hoofd?

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

 

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.

 

Masterclass Coaching

De Masterclass Coaching is een soort coachwerkplaats: bovenstaande zaken komen aan bod. Ook zullen we stilstaan bij de vraag welke oefeningen er allemaal bestaan rondom bepaalde thema’s. Kortom: een inspirerende bijeenkomst om te spelen, leren en ontwikkelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdekken wat bij jou past

Neem je liever even echt de tijd en aandacht om voor jou het juiste ontwikkelpad te ontdekken, dan helpen we graag mee: neem contact op voor een oriënterend adviesgesprek over Effectief met ADHD of de opleiding ADHD-coach.

 

 

Renée Hilverdink

Als coach bij het ADHD Nederland is Renée vooral bezig met mensen die (kenmerken van) ADHD of ADD hebben en die vastlopen in hun eigen manier van denken. Dat heeft op zoveel vlakken zijn effect, dat goede coaching veel resultaat kan brengen. Renée is vindingrijk om steeds samen op zoek te gaan, door je anders te laten kijken, denken, voelen en horen. Want dan kun je de krachtige mogelijkheden in jezelf vinden en bewust je eigen keuzes maken. Renée is als ADHD-coach opgeleid in de door ons gebruikte methodieken.

Bas, deelnemer ADHD-coach 2016 lk wilde meer tools hebben om een goede ADHD-coach te worden. lk ben daarbij ook meer over mezelf te weten ben gekomen, het gebruik van NLP technieken heb beoefend en in contact ben gekomen met systemisch werk, wat ik heel mooi vond. Hoe ik de opleiding heb ervaren is: Sprankelend, vernieuwend, verbindend, interessant en ultdagend… verder lezen