Bekijk hier al onze mooie boeken en het ADHD Instagram Deck!

ADHD: Hoe haal je het uit je hoofd?!

Heb je genoeg van de stereotypen die er over ADHD en ADD te vertellen zijn? Bijvoorbeeld dat je alleen maar goed kunt functioneren met Reinheid, Rust en Ritalin? Zijn alle ADHD’ers creatief, alleen jij toevallig niet? Wil je op zoek naar jouw kwaliteiten en niet die ‘van je ADHD’? Wil je ontdekken hoe je zelf grip krijgt op je volle hoofd?

Dit boek bestel je voor € 19,95 excl. verzendkosten

Heeft mijn kind ADHD?

Heeft mijn kind ADHD of ADD? Wil ik wel of niet een diagnose laten stellen? Heb ik het zelf misschien ook? Het zijn vragen waar veel ouders mee tobben. En ook: als ik niet een diagnose laat stellen, hoe kom ik dan wel een stap verder met mijn kind?

Dit e-book kun je gratis toegestuurd krijgen!

ADHD Instadeck

Wil jij ook dat anderen wat meer snappen van het dagelijkse ADHD-leven? Op instagram posten we dagelijks grappige quotes over ADHD en nu hebben we de 52 beste quotes verzameld voor onze ADHD Instagram Deck! Met al deze quotes krijgen mensen zeker een kijkje in jouw brein. En je kunt er ook gewoon mee kaarten natuurlijk 🙂.

Deze kaartenset bestel je voor € 4,50 excl. verzendkosten

De depressie op zijn kop

Het tweede boek van de hand van Cathelijne en zeker een aanrader als je ook wel eens last hebt van ‘stemmingsissues’. Leer er van alles over de werking van het brein en het beinvloeden van je emoties.

Dit boek bestel je voor € 18,99 excl. verzendkosten

De Gelukspiramide

Het meest recente boek van Cathelijne, over fysieke en mentale gezondheid. Ook een aanrader bij ADHD/ADD!

Wat gebeurt er van binnen allemaal wat je uitput of juist energie geeft, waar je van wakker ligt of juist heerlijk op slaapt. Wat doen mensen, je omgeving, je voeding, je slaap, je keuzes allemaal met jou, in positieve en minder positieve zin? Kortom, hoe zit jouw Gelukspiramide in elkaar?

Dit boek bestel je voor € 25,99 excl. verzendkosten