Bekijk hier al onze mooie boeken en het ADHD Instagram Deck!

ADHD: Hoe haal je het uit je hoofd?!

Heb je genoeg van de stereotypen die er over ADHD en ADD te vertellen zijn? Bijvoorbeeld dat je alleen maar goed kunt functioneren met Reinheid, Rust en Ritalin? Zijn alle ADHD’ers creatief, alleen jij toevallig niet? Wil je op zoek naar jouw kwaliteiten en niet die ‘van je ADHD’? Wil je ontdekken hoe je zelf grip krijgt op je volle hoofd?

Dit boek bestel je voor € 20,- (excl. € 3,50 verzendkosten)

ADHD: heb ik het of heb ik het niet?

Dit ebook schreef ik voor iedereen die last heeft van een vol hoofd en een vermoeden heeft van ADHD of ADD. Ik neem je mee in de wereld van AD(H)D, maar natuurlijk ook met een kritische noot op de stereotype aanpak van Rust, Regelmaat en Ritalin!
Verder kun je ook meer lezen over of het wel of niet nodig en nuttig is om je te laten diagnosticeren. Het heeft namelijk voordelen maar ook nadelen en die afweging kun jij alleen zelf maken. Ik schijn er wel graag wat licht op voor je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ontvang direct dit gratis e-book

De depressie op zijn kop

Het tweede boek van de hand van Cathelijne en zeker een aanrader als je ook wel eens last hebt van ‘stemmingsissues’. Leer er van alles over de werking van het brein en het beinvloeden van je emoties.

Dit boek is niet meer leverbaar.

De Gelukspiramide

Het meest recente boek van Cathelijne, over fysieke en mentale gezondheid. Ook een aanrader bij ADHD/ADD!

Wat gebeurt er van binnen allemaal wat je uitput of juist energie geeft, waar je van wakker ligt of juist heerlijk op slaapt. Wat doen mensen, je omgeving, je voeding, je slaap, je keuzes allemaal met jou, in positieve en minder positieve zin? Kortom, hoe zit jouw Gelukspiramide in elkaar?

Dit boek bestel je voor € 25,99 (excl. € 3,50 verzendkosten)