Dé aanpak bij ADHD en ADD gericht op mogelijkheden

ADHD & Werk

Iedereen kent wel de drukke, spontane collega die alles aanpakt.. maar weinig werk afmaakt. Gezellig tijdens de koffie, maar ongeremd in hun communicatie. Ongeduldig en snel gefrustreerd, veel willen maar nergens toe komen. De collega die over veel dingen enthousiast is, maar het overzicht en het einddoel al snel verliest. Standaard krijgt iemand met ADHD veel beperkingen opgelegd: geen onregelmatige werktijden, geen deadlines, prikkelarme omgeving. Maar werkt dat wel? Veel mensen met ADHD ervaren spanning en afwisseling als onmisbaar in een baan. Ze raken snel afgeleid, vinden snel iets saai. Vaak is ze keer op keer verteld dat ze dingen niet kunnen, met een negatief zelfbeeld en een constant gevoel van onderpresteren tot gevolg. Wij geloven niet in het idee van een baan “die past bij ADHD”. Wij geloven in een baan die past bij jou. Daarom kijken wij naar jouw specifieke kwaliteiten en begeleiden wij jou deze om te vormen in te benutten mogelijkheden. Waar ben je goed in en hoe kun je dat op de arbeidsmarkt inzetten? Je vindt bij ons geen ‘vaardighedenklasjes’ en geen vastgestelde standaardtrajecten. Wij gaan met jou op zoek naar wat bij jou past en wat voor jou werkt.

Persoonlijk kennismaken

We vinden het belangrijk dat je je kunt vinden in onze aanpak en dat je een klik hebt met de begeleider. Wil je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek?

ADHD hoe haal je het uit je hoofd?

Heb je genoeg van de stereotypen die er over ADHD en ADD te vertellen zijn? Bestel hier het boek ADHD: Hoe haal je het úit je hoofd?!

Video's over ADHD

Ben jij ook toe aan een frisse en vernieuwende blik op ADHD of ADD? Wil je verder kijken dan Rust, Regelmaat & Ritalin? Schrijf je dan nu in voor onze filmreeks!

Bel me terug!

Wil je kennismaken? Wil je meer weten? Of wil je een vraag stellen? Als je echt wil weten wie we zijn, wat we doen en hoe we klinken, neem dan gerust contact op!