Dé aanpak bij ADHD en ADD gericht op mogelijkheden

ADHD en ADD bij volwassenen

Meer over ADHD en ADD
bij volwassenen

Volwassenen met ADHD of ADD hebben doorgaans een leven met veel ups en downs achter de rug, voordat de diagnose gesteld wordt. En het zou maar zo kunnen dat bij jou de diagnose niet gesteld is maar je je wel enorm herkent in die ups en downs. Vaak zien we mensen die enorm hard hun best hebben gedaan te voegen naar de wensen van de omgeving. Des te frustrerender als dat niet is gelukt. En als het wel is gelukt vaak ten koste van jezelf. Bij ons kun je terecht als je wilt leren hoe je en jezelf kunt zijn, en goed kunt functioneren. Want voor minder doen we het niet!

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen

Over onze opleidingen
en workshops

In samenwerking met onze partners bieden we verschillende trainingen aan. Dit kunnen opleidingen zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, of trainingen die meer gericht zijn op het verwerven van specifieke vaardigheden. Ons hele concept is gebaseerd op een aantal uitgangspunten:

  • Veranderen doe je niet alleen maar door inzicht te verwerven. Daarom vullen we coaching vaak aan met een opleiding zodat je in de praktijk nieuwe communicatiepatronen kunt ervaren.
  • Je bent meer dan je diagnose. We gaan uit van het gezondheidsmodel in plaats van het ziektemodel.
  • Zuivere loopbaancoaching schiet vaak tekort, het is vooral nodig om meer handvatten te krijgen om ADHD of ADD hanteerbaar te maken. Je cv optimaliseren of sollicitatievaardigheden aanscherpen kun je overal leren. Beter in je vel zitten, zelfvertrouwen krijgen, je eigen koers vinden en je hoofd op orde krijgen vinden we veel belangrijker.

Movies & Socials

AD-vision over ADHD & Werk

AD-vision over ADHD & Werk ADHD & Werk artikel in Ad-vision Reinheid, rust en een strakke werkplanning, daar doet iemand met ADHD het vast heel goed op. Toch? Niet? Onze ervaring is anders. Dat de kansen op ONDERprikkeling enorm toenemen als je ie Lees meer

Het houdt nooit op

Het houdt nooit op Vandaag vier ouders gecoacht. Drie moeders en een vader. En allemaal zeggen ze hetzelfde: ik ben moe, het is zoveel, ik trek het eigenlijk niet. Het is zo hard werken. En dan probeer ik ze uit te leggen: als jij niet in je lijf bent, Lees meer