Workshop “ADHD: Hoe haal je het uit je hoofd?” Delft

27 juni 2018
Boek Hoe haal je het uit je hoofd

Dagworkshop gebaseerd op het boek van Cathelijne Wildervanck

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”?

Deze workshop begint met een uitgebreide lezing over hoe je anders tegen ADHD en ADD aan kunt kijken. Maar dan wel een lezing zoals je van ons kan verwachten: veel interactie, veel info, veel voorbeelden en humor.

De rest van de dag gaan we aan de slag: waar loop je tegenaan, en hoe zou je dat anders willen? Wat kun je doen om zelf keuzes te maken in plaats van overvallen te worden door je stemmingen? De oorzaken zijn minder belangrijk dan het gewenste resultaat, “begrijpen” minder belangrijk dan ervaren en integreren. Zie het als een uitgebreide coachsessie, met als bonus dat je ook nog eens kunt leren van hoe andere mensen het aanpakken. Er worden gedurende de dag veel oefeningen gedaan, want werkelijk leren gaat verder dan begrijpen alleen.

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die zich herkent in ADHD en ADD, met of zonder diagnose, die op een positieve manier aan de slag wil gaan met zichzelf. Ook ouders en partners kunnen tegen uitdagingen aanlopen dus ook zij zijn van harte welkom en kunnen zeker veel leren, niet in de laatste plaats over zichzelf!

Praktische informatie

Datum: woensdag 27 juni 2018

Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie: Achterom 78, Delft

Kosten: €65,- inclusief lunch, koffie/thee (leden van Impuls krijgen € 20,- korting op deze workshop)

Trainers: Cathelijne Wildervanck

Meer info

Aanmelden: stuur een e-mail naar info@adhd-nederland.nl met je gegevens.

Inschrijven