Workshop ADHD: Hoe haal je het uit je hoofd Delft

17 januari 2018
masterclass 1

De workshop ADHD: Hoe haal je het uit je hoofd is een dagworkshop gebaseerd op het boek van Cathelijne Wildervanck

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”?

Deze workshop begint met een uitgebreide lezing over hoe je anders tegen ADHD en ADD aan kunt kijken. Maar dan wel een lezing zoals je van ons kan verwachten: veel interactie, veel info, veel voorbeelden en humor.

De rest van de dag gaan we aan de slag: waar loop je tegenaan, en hoe zou je dat anders willen? Wat kun je doen om zelf keuzes te maken in plaats van overvallen te worden door je stemmingen? De oorzaken zijn minder belangrijk dan het gewenste resultaat, “begrijpen” minder belangrijk dan ervaren en integreren. Zie het als een uitgebreide coachsessie, met als bonus dat je ook nog eens kunt leren van hoe andere mensen het aanpakken. Er worden gedurende de dag veel oefeningen gedaan, want werkelijk leren gaat verder dan begrijpen alleen.

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die zich herkent in ADHD en ADD, met of zonder diagnose, die op een positieve manier aan de slag wil gaan met zichzelf.

Praktische informatie
Datum: woensdag 17 januari 2018
Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: Achterom 1, Delft
Kosten: € 65,- inclusief lunch, koffie/thee (leden van Impuls krijgen € 20,- korting op deze workshop)
Trainers: Cathelijne Wildervanck

Aanmelden: stuur een e-mail naar info@adhd-nederland.nl met je gegevens.

Inschrijven/optie