Verdieping in het begeleidingsvak, gericht op ADHD en ADD

Oplossingen ADHD

Er zijn mensen die beweren dat ADHD aangeboren is, nooit meer overgaat en dat je er dus maar mee moet leren leven. Word je daar blij van? Misschien is het even een opluchting dat de chaos in je hoofd een officiële naam heeft, maar dan…..

Uit diverse onderzoeken blijkt al lang dat ADHD niet betekent dat je per se een onoplosbaar tekort aan bepaalde stoffen in je hersenen hebt. Het goede nieuws is, dat het brein zich ontwikkelt op basis van ervaringen uit het verleden, op basis van wat je nu doet en op basis van je ideeën over de toekomst. Die ontwikkeling is stuurbaar. En dus kun je van een chaotisch, warrig mens prima iemand met een overzichtelijk brein en een prettig leven worden. Als je dat wilt! Veel mensen met ADHD zijn best gehecht aan hoe het in hun hoofd werkt. Het goede behouden en waar je last van hebt veranderen. Dat is ons motto.

Onze ideeën zijn onder meer gebaseerd op de kennis van de Amerikaanse psychiaters en hoogleraren Daniel Siegel en Jeffrey Schwartz.

Hoe we dat doen? We zetten geen electroden op je hoofd hoor! En we schrijven ook geen medicatie voor. We werken gewoon met gesprekstechnieken, oefeningen en uitleg over hoe je brein werkt. En dat dat helpt kun je onder meer in de diverse testimonials lezen.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt altijd een keer vrijblijvend komen kennismaken.

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen

Workshop in 1 dag

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

 

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.