Verdieping in het begeleidingsvak, gericht op ADHD en ADD

Andere klachten ADHD

Kun je bij ons terecht met andere problemen zoals depressie, ASS, leerproblemen en andere zaken die vaak samengaan met ADHD? JA!

Vaak wordt dit comorbiditeit genoemd. Naast ADHD heb je dan nog last van andere problemen die ook in een psychiatrische categorie passen. Wij zien het echter als 1 geheel. Je kunt niet bijvoorbeeld een depressie los zien van alles wat je meegemaakt hebt omdat jouw brein nu eenmaal wat anders reageert dan dat van veel andere mensen. Net zo min kun je angst, verdriet of leerproblemen zien als allemaal aparte stukjes in je hoofd en in je leven. Dus ja, we nemen al deze problematiek mee in onze begeleiding. En we verwachten dat niet alleen je ADHD/ADD maar ook die andere problemen snel minder impact op je leven zullen hebben.

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend en gratis contact met ons op.

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen

Workshop in 1 dag

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

 

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.