Verdieping in het begeleidingsvak, gericht op ADHD en ADD

ADHD bij volwassenen

Volwassenen met ADHD hebben doorgaans een leven met veel ups en downs achter de rug, voordat de diagnose gesteld wordt. En het zou maar zo kunnen dat bij jou de diagnose niet gesteld is maar je je wel enorm herkent in die ups en downs.
Vaak zien we mensen die enorm hard hun best hebben gedaan te voegen naar de wensen van de omgeving. Des te frustrerender als dat niet is gelukt. En als het wel is gelukt vaak ten koste van jezelf. Bij ons kun je terecht als je wilt leren hoe je en jezelf kunt zijn, en goed kunt functioneren. Want voor minder doen we het niet!

Hoe krijg je het weer rustig in je hoofd, en is dat überhaupt haalbaar? Er is veel geschreven over ADHD en ADD bij volwassenen. De gebruikelijke behandeling bestaat uit medicijnen, psychotherapie en/of gedragstherapie. Hier bij het centrum hebben we gemerkt dat ADHD en ADD -klachten aanzienlijk kunnen verminderen door beter grip te krijgen op de processen die in je hoofd plaatsvinden.

Je kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek afspreken. Daarin leggen we onze aanpak uit en kun je kijken of het ‘klikt’ met de coach. Voor ons geldt niet ‘eens ADHD, altijd ADHD’. In samenspraak komen we tot een plan waarbij persoonlijke coaching centraal staat, of waarbij juist meer op praktisch niveau aandacht is. Alles gebeurt in overleg, met als doel dat het uiteindelijk rustiger wordt in jouw hoofd!

We hebben geen wachtlijst en je kunt altijd binnen twee weken terecht voor een gratis kennismakingsgesprek!

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen

Workshop in 1 dag

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

 

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.