Verdieping in het begeleidingsvak, gericht op ADHD en ADD

ADHD bij kinderen

Vraag een willekeurig iemand over ADHD bij kinderen en men denkt aan drukke kinderen, stuiterballen. Vraag naar de oplossing en vaak is de reactie: structuur, prikkelarme omgeving, niet te druk doen. Met veel van de gebruikte methodes lijkt het haast alsof we een kind met ADHD willen temmen. En een getemd kind is een makkelijk kind. Maar niet per se een gelukkig kind. Hoe kun je gaan voor een en-en-model? Iemand die lekker in zijn vel zit, en op een voor zijn/haar omgeving prettige manier functioneert. Dat is waar we voor gaan met onze begeleiding!

Informatie over ADHD bij kinderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen

Workshop in 1 dag

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

 

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.