Verdieping in het begeleidingsvak, gericht op ADHD en ADD

ADD bij volwassenen

ADD is ADHD maar dan zonder de H van hyperactiviteit. ADD kun je daardoor soms langer ‘maskeren’, voor jezelf en voor de omgeving. Je bent “gewoon” wat langzamer, dromeriger of sneller overladen dan anderen.  Vaak is een gebeurtenis die de druk in je leven opvoert, net de druppel die de emmer doet overlopen. Zo zien we vaak bij vrouwen dat als ze een kind krijgen, ze het ineens niet meer voor elkaar weten te krijgen. De hoeveelheid energie die je gestopt hebt in aanpassen en normaal doen, is dan niet meer beschikbaar. Zo kan ook een nieuwe functie in je werk ineens maken dat je de balans helemaal kwijt raakt. Heb je een burn-out of ben je gek geworden? Nee, je ontdekt de grenzen van je aanpassingsvermogen. Simpelweg omdat je een Snel Overprikkeld Brein hebt!

Leren daar mee om te gaan? Onze coaches kijken verder dan ‘prikkelarme omgeving, structuur en niet te veel hooi op je vork’. Hoe kun je wel van het leven geniet en en misschien zelfs waardering hebben voor hoe jouw hoofd in elkaar zit?
Dat zijn coachvragen waarmee we aan de slag gaan.

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen

Workshop in 1 dag

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

 

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.