Verdieping in het begeleidingsvak, gericht op ADHD en ADD

ADD bij kinderen

ADD bij kinderen (dus ADHD zonder de H van hyperactief) valt vaak minder op. Daardoor kan het zijn dat ze langer zonder goede hulp door sukkelen. ADD-kinderen hebben wel een vol hoofd, maar dat merk je vaak minder aan ze omdat ze vaak wat meer teruggetrokken functioneren. Logisch: ze hebben al genoeg in hun hoofd, daar hoeven niet nog meer externe prikkels bij! Het gaat dus vaak opvallen als een kind te dromerig wordt, de schoolprestaties achterblijven of het kind emotionele problemen krijgt (angstig, somber, verdrietig).

Vaak is het voor deze kinderen ook heel lastig om te benoemen hoe het in hun hoofd is. Gelukkig hebben onze kindercoaches genoeg manieren om een ingang te krijgen en samen met het kind ruimte te creëren. En ruimte in je hoofd geeft weer nieuwe mogelijkheden in het dagelijkse leven!

Lees meer over de begeleiding die wij aanbieden.

Opleidingen & Workshops toegankelijk voor iedereen

Workshop in 1 dag

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

 

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.