Testemonial van R.

November 2016
testimonial

heel graag wil ik onderstaande met je delen:

11 juli 2016 hebben wij in Utrecht een kennismakingsgesprek gehad. Ik gaf toen aan dat ik het een heel erg prettig gesprek vond en de mogelijkheid voor het volgen van een training bij jouw organisatie ging bespreken binnen mijn werkomgeving.

Vandaag is het gelukkig (eindelijk) rond vwb toestemming en planning zodat ik deel ga nemen aan de training “Effectief met ADHD”.

Ons gesprek van 11 juli heeft mij niet alleen de mogelijkheden van de organisatie ADHD-Nederland laten zien. De manier waarop jij in dit gesprek zat was zo fijn, dat ik me gehoord voelde. Jij wist woorden te geven aan mijn gevoel, gedachten, beleving en ervaringen. Er was geen sprake van therapeut – cliënt relatie of iets dergelijks. In tegendeel, wij waren samen in gesprek, waarbij je mij de gelegenheid bood om gebruik te maken van jouw ervaring en kennis. 

Door de manier waarop je mij kennis hebt laten maken met jou, heb je voor mij een voorbeeld gesteld. Om je (verder te gaan) verdiepen en bekwamen in datgene dat je leven (vaak negatief) beïnvloedde en hoe daar mee om te gaan en vervolgens andere mensen daarmee te gaan helpen in hun eigen proces.

Wie weet waar de training voor mij nog toe gaat leiden…..;)

Dank je wel en ik hoop dat we elkaar nog eens tegenkomen.

R.