Testimonial van E

December 2016
Lieve begeleiders,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik bij jullie mijn training volgende. Sceptisch was ik, ik had geen geloof meer in de medische wereld.
Ik had geen geloof meer in behandelcentra, ik had geen geloof meer in mijzelf.

Onder druk van mijn werkgever begon ik toch aan jullie training. De eerste ervaring was niet leuk. Het voelde of bij mij mijn deur werd ingetrapt.
Nu enkele maanden later gaat het prima met mij. Ik ben gelukkig, weet wanneer ik mijn hulpbronnen moet aanspreken en heb bijna geen lichamelijke klachten meer.
Ben ik nog druk, ja hoor en het leuke is, nu zijn we vrienden geworden. En ik weet dat vrienden je altijd zullen helpen.

Ik werk weer 36 uur per week, ik ben gelukkig in de liefde, ik weet wanneer het genoeg is, ik weet gewoon dat ik weer leef en dat ik bijna alles
zelf onder controle heb. Ook begrijp ik mijn zoon veel beter en hebben we wekelijks contact. Mijn dochter vind mij cool en verteld aan iedereen
dat ik mijn rust heb gevonden.

Soms is het lastig om geen chaos meer te voelen, wat ik was er wel een beetje aan gewend. Maar er is nu gelukkig heel veel ruime voor ander dingen.

Ik wil iedereen bij ADHD centrum Nederland bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan en nog steeds doen voor anderen.
Graag zou ik mijn verhaal eens willen vertellen aan andere cursisten. Wie weet kan ik ze nog meer motiveren.

Veel liefs E.