Terugblik ‘ADHD, Hoe haal je het uit je hoofd?’

September 2016
Beste Cathelijne,
Tjonge; dat was me wel een dagje. Hoe ik terug kijk; ik vind het een prachtige aanpak; wat werkt voor jou. Want inderdaad is iedereen anders en iedereen heeft van een ander element last.
Ook de correlatie met andere oorzaken die bepalen hoe je je gedraagt (karakter, blauwdruk) zie ik nu nog duidelijker. Het versterkt eigenlijk de ADHD achtige eigenschappen die sommige mensen al hebben is mijn gevoel.
Ik voelde me aan het eind een beetje moedeloos omdat ik er zo van baal dat sommige dingen nog zo veel bij mij oproepen. Ik had gehoopt daar ondertussen wat verder mee te zijn. Ook realiseerde ik me hoe sterk ik me altijd heb gehouden en hoeveel kracht en energie daarvoor nodig was en is.
Ik vind de samenwerking tussen jou en Renee heel goed. Jullie vullen elkaar goed aan en zoals je wel begrijpt was jij een verademing om naar te luisteren want ik herken veel in hoe jij doet en denkt en hoe het in jouw hoofd is.
Monique