Gratis advies-dagen en workshops ADHD & Werk

Oktober 2017
ADHD en werk adviesmaand nov17

Adviesdagen en workshops

ADHD & Werk biedt in de maand oktober bij vrijwel alle vestigingen de mogelijkheid tot een gratis adviesgesprek. Tijdens deze dagen kun je zonder afspraak binnenlopen voor advies. Dit kan nuttig zijn als je zelf ADHD of ADD hebt, maar ook wanneer je als werkgever iemand met ADHD of ADD in dienst hebt.

Waar en wanneer? Inloop-adviesdagen:

Delft
25 november 11:00 – 15:00u
30 november 19:00 – 21:00u

 

Amsterdam
15 november 19:00 – 20:30u

 

ADHD & Werk miniworkshops

12 ambachten, 13 ongelukken, welke ad(h)d-er kent ze niet? Veel mensen met ADHD zitten niet goed op hun plek in een werksituatie. Ze werken onder hun niveau of juist in een totaal niet passende functie. Maar hoe ontdek je welk werk goed bij je past? Belangrijk daarbij is kennis van je eigen functioneren. Leer je sterke en zwakke kanten kennen en ga op zoek naar jouw mogelijkheden. ADHD & Werk kan hulp bieden om (weer) beter te functioneren. In een bij jou passende baan. In november geeft Annemarieke de Vaan twee miniworkshops over ADHD en werk.

Waar en wanneer? Workshops:

Haarlem/Heemstede
8 november 19:00 – 21:00u (inloop vanaf 18:45u)

 

Delft
23 november 19:00 – 21:00u (inloop vanaf 18:45u)

 

Interesse? Schrijf je in via de knop, of mail naar info@adhdenwerk.nl

Inschrijving is gesloten

Adressen van alle vestingen

Voor wie?
Voor iedere volwassene met ADHD of ADD die wel wat hulp en inzicht kan gebruiken. En ook voor leidinggevenden, P&O-ers, bedrijfsartsen, jeugdhulpverleners etc. die graag willen weten hoe ze iemand met ADHD of ADD beter kunnen begeleiden.

Door wie?
In onze verschillende vestigingen kun je terecht voor een adviesgesprek bij onze coaches. De coach is niet alleen professional, maar weet ook als geen ander hoe het is om last te hebben van ‘een vol hoofd’ en van overprikkeling en is om die reden een fijne gesprekspartner.

Waarom deze mogelijkheid?
Veel mensen denken bij ADHD aan stuiterende kinderen en basisschoolleeftijd. Terwijl het vaak juist ook bij volwassenen voorkomt. De problemen die bij ADHD horen hebben natuurlijk een enorme impact in je werk. Bij ADHD & Werk merken we dat het nog een behoorlijk taboe is om er over te praten. Want als collega’s weten dat je ADHD hebt, kan het al gauw zijn dat je gedrag onder een vergrootglas komt te liggen. Vaak hebben ook leidinggevenden een verkeerd beeld en denken alleen maar in problemen, terwijl het veel zinniger is naar talenten en mogelijkheden te kijken. Echt gespecialiseerde begeleiding is er weinig. De GGZ biedt geen op werk gerichte hulp en geeft vaak een patiëntengevoel, veel psychologen en loopbaanadviesbureaus hebben juist weer onvoldoende verstand van ADHD en ADD.

Mocht er voor jou geen handige datum tussen zitten, dan is het mogelijk om op een ander moment een adviesgesprek te hebben, mail ons dan info@adhdenwerk.nl .