Verdieping in het begeleidingsvak, gericht op ADHD en ADD

Over ons

Zolang je vooral gelooft dat ADHD/ADD een probleem is, word je weinig uitgedaagd om te kijken wat je zelf kan veranderen. Wil je kijken wat je wél kan bereiken? Je kunt bij ons terecht voor begeleiding op maat.

Onze kijk op ADHD / ADD

Er is meer mogelijk dan alleen maar medicatie-gebruik en gedragstherapie. ADHD en ADD zijn diagnoses op basis van gedrag, dus op basis van wat er aan de buitenkant waarneembaar is. Dit zegt dus niet wat er bij iemand van binnen gaande is en hoe iemand dat ervaart. Veel gehoord is “het is zo druk in mijn hoofd” maar we horen ook hele andere omschrijvingen!

verder lezen

Team ADHD Nederland

In een team van verschillende coaches, trainers, werknemers etc heeft iedereen zijn en haar eigen kwaliteiten. Dit zetten wij allemaal in om zoveel mogelijk mensen te bereiken en verder te helpen, waar het gaat om aandacht voor ADHD / ADD. Ben je benieuwd wie jouw coach kan zijn? Of bij welke trainer je in de opleiding komt? Of wie reageert op je mails en de telefoon antwoordt? Kijk verder om het team te leren kennen.

verder lezen

Vestigingen ADHD Nederland

Je bent welkom om een afspraak te maken en langs te komen bij één van onze vestigingen. In de vestigingen zijn verschillende coaches werkzaam, met ieder waardevolle ervaringen en specialismen. Wil je weten waar je precies terecht kunt? Kijk dan bij deze vestigingen.

verder lezen