Verdieping in het begeleidingsvak, gericht op ADHD en ADD

Je ADHD de baas en
een baas in ADHD

Iedereen die fouten maakt, te laat komt, dingen vergeet
maar weet dat hij of zij een leuk mens mag zijn.

Individuele groepstraining op maat

Aankomende data:
7 oktober 2018

Training Effectief met ADHD

Een intensieve 9-daagse training Effectief met ADHD/ADD. Voor mensen met ADHD . ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Download de Brochure Effectief met ADHD voor meer informatie. Overweeg je om mee te doen? Een persoonlijk gesprek om samen uit te zoeken of dit is wat je zoekt kan altijd. Bel ons voor meer informatie!

Bekijk hieronder wat andere deelnemers er van vinden en op welke datum jij kunt starten!

Waarom de training Effectief met ADHD?

Voor wie?
Deze training is voor iedereen die zich herkent in ADHD en ADD, met of zonder diagnose, en op een positieve manier aan de slag wil gaan met zichzelf.

Wat kun je ermee?

Programma
De training bestaat uit 9 dagen: 4 blokken van 2 opleidingsdagen, en 1 afsluitende dag. De training start 2 of 3 keer per jaar.

Locatie
De workshop wordt gegeven op onze trainingslocatie in Delft, aan de gracht en vlakbij het gezellige centrum. Station Delft is op loopafstand. Routebeschrijving

Praktisch
Mocht je vragen hebben vóór de workshop, kun je altijd contact opnemen met ons. Informatie over de algemene voorwaarden kun je hier bekijken.

Op een rijtje

Tijden: 9:30 – 17:00u

Locatie:  Achterom 1 of 78, Delft

Trainers: 
Cathelijne Wildervanck

Kosten: 
 Voor particulieren €1500,-, Voor werkgevers €1900,- (Algemene voorwaarden)

Inclusief: 
Lekkere lunches, onbeperkt koffie/thee, up-to-date reader (boek en digitaal), toegang tot besloten Facebook-groep

Groepstraining?

Eh… een groepstraining? Dat is toch niets voor mij, ik ben in mijn eentje al druk genoeg! Dat horen we vaak! Maar we hebben ervaren dat het juist wel heel erg veel positieve impact zal hebben. Want:

  • het groei- en veranderproces gaat sneller
  • de impact is groter
  • we hebben langer de tijd (elke keer 2 dagen) om iemand helemaal onder te dompelen in een fijnere vorm van denken, voelen en reageren op de wereld
  • in een groep zitten werkt stimulerend, lerend, helpend, maakt het juist veilig, geeft holding, geeft (h)erkenning, geeft voeding aan het ‘pret-zenuwstelsel’
  • in de buitenwereld moet je ook functioneren met anderen, in deze groep kun je makkelijker je nieuwe patronen installeren en uittesten. Hier is geen oordeel maar juist waardering als je weer meer gaat functioneren vanuit wie je bent ipv wie je in de loop der tijd bent gaan ‘doen’.

Effectief met ADHD (za/zo)

Blok 1: 6 en 7 oktober 2018
Blok 2: 10 en 11 november 2018
Blok 3: 8 en 9 december 2018
Blok 4: 19 en 20 januari 2019
Blok 5: 10 maart 2019

Trainers: Cathelijne Wildervanck

 

Leren van real-life trainers

Cathelijne is grondlegger en directeur van ADHD-centrum Nederland.

“Het leukste in mijn werk vind ik om steeds weer datgene te vinden waardoor iemand zelf positieve veranderingen kan creëren. Voor mij houdt ADHD / ADD onder meer in: een informatiestrategie die niet goed is afgestemd. Vaak is het geen aandachtstekort maar aandacht op een verkeerde plek. Iemand met ADHD of ADD heeft niet minder ruimte op de processor dan veel andere mensen, alleen de ruimte is al bezet geraakt met andere processen. Hoe je dat anders kan doen? Bel eens voor een kennismaking!”.

Christian, deelnemer Effectief met ADHD 2018

Als ik naar mezelf kijk hoe ik voor deze cursus was en hoe ver het me gebracht heeft merk ik dat ik een stuk sterker en zelfverzekerder ben geworden. Wat voor mij heel goed heeft geholpen heeft is een manier te ontwikkelen om je brein te trainen waardoor je bewust en onbewust oude patronen/gedachtes/gewoontes gaat omzetten in een 180 graden andere gedachten.

verder lezen