Verdieping in het begeleidingsvak, gericht op ADHD en ADD

Groepstrainingen om
samen te leren over je
capaciteiten en doelen

Voor professionals:
verdieping in het coach-
vak

Voor ervaringsdeskundigen:
Effectiever omgaan met ADHD

Inschrijven voor
een workshop of training

Opleidingen & Workshops

In samenwerking met onze partners bieden we verschillende trainingen aan. Dit kunnen opleidingen zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, of trainingen die meer gericht zijn op het verwerven van specifieke vaardigheden. Ons hele concept is gebaseerd op een aantal uitgangspunten:

  • Veranderen doe je niet alleen maar door inzicht te verwerven. Daarom vullen we coaching vaak aan met een opleiding zodat je in de praktijk nieuwe communicatiepatronen kunt ervaren.
  • Je bent meer dan je diagnose. We gaan uit van het gezondheidsmodel in plaats van het ziektemodel.
  • Zuivere loopbaancoaching schiet vaak tekort, het is vooral nodig om meer handvatten te krijgen om ADHD of ADD hanteerbaar te maken. Je cv optimaliseren of sollicitatievaardigheden aanscherpen kun je overal leren. Beter in je vel zitten, zelfvertrouwen krijgen, je eigen koers vinden en je hoofd op orde krijgen vinden we veel belangrijker.

Omdat in groepen werken super effectief is

Workshop in 1 dag

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

Effectief met ADHD

Voor mensen met ADHD of ADD die zich aangetrokken voelen tot onze aanpak en visie en een echte grote stap in hun ontwikkeling willen maken. Wil je aan de slag met je eigen communicatie, je hoofd opruimen en je zelfvertrouwen en mogelijkheden vergroten? Is het tijd te stoppen met je aan te passen en te starten met ontdekken wat er wél voor je werkt?

Opleiding ADHD-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden.

 

Masterclass Coaching

De Masterclass Coaching is een soort coachwerkplaats: bovenstaande zaken komen aan bod. Ook zullen we stilstaan bij de vraag welke oefeningen er allemaal bestaan rondom bepaalde thema’s. Kortom: een inspirerende bijeenkomst om te spelen, leren en ontwikkelen.

Workshop Coaching

Wil je verder met coaching, heb je theorievragen, wil je bestaande casussen doornemen of je eigen coachontwikkeling naar een hoger plan trekken? Of misschien allemaal? Kom dan naar deze workshops, waarin we samen in de coaching duiken. Tijdens de Coach de coach-workshop van 1 middag gaan we met al deze dingen aan de slag, met als basis kennis en ervaring als coaches.

 

 

 

 

 

 

 

Ontdekken wat bij jou past

Neem je liever even echt de tijd en aandacht om voor jou het juiste ontwikkelpad te ontdekken, dan helpen we graag mee: neem contact op voor een oriënterend adviesgesprek over Effectief met ADHD of de opleiding ADHD-coach.

 

Opleidingen voor professionals

Steeds meer mensen hebben een coachopleiding gedaan. Vaak ga je daarna aan de slag als coach, in je eigen praktljk of bijvoorbeeld binnen je huidige functie. Wil je verder leren? Loop je er tegenaan dat je lang niet alle gelleerde technieken goed in praktijk toegepast krijgt? Blijf je in je coaching voor je gevoel soms wat hangen in ‘gezelling praten’? Of wil je graag eens zien hoe anderen aan de slag gaan?

Leren van real-life trainers

Cathelijne is grondlegger en directeur van ADHD-centrum Nederland.

“Het leukste in mijn werk vind ik om steeds weer datgene te vinden waardoor iemand zelf positieve veranderingen kan creëren. Voor mij houdt ADHD / ADD onder meer in: een informatiestrategie die niet goed is afgestemd. Vaak is het geen aandachtstekort maar aandacht op een verkeerde plek. Iemand met ADHD of ADD heeft niet minder ruimte op de processor dan veel andere mensen, alleen de ruimte is al bezet geraakt met andere processen. Hoe je dat anders kan doen? Bel eens voor een kennismaking!”.

social image fb square

Volg je ons al op
Facebook?

Posts over aankomende workshops,
trainingen maar ook insirerende videos,
blogs en meer

Volg je ons al op
Instagram?

Dagelijks nieuwe posts met feitjes
tips, stellingen, verhalen en
grappige tekstjes