Masterclass coaching

12 maart 2018

Thema van deze Masterclass: Coachen & Intuïtie

Heb jij je wel eens gerealiseerd wat je doet als je in FLOW coacht? Hoe breng jij alle informatie moeiteloos bij elkaar om tot een gepaste interventie te komen. Intuïtie is een belangrijk instrument voor een coach, maar hoe word je je bewust van het inzetten van intuïtie? En hoe voorkom je dat intuïtie een schijnverklaring wordt als je eigenlijk niet weet wat je aan het doen bent?

In deze Masterclass neemt Nathalie van Dam je mee in deze onderwerpen. Een prachtige Masterclass om weer eens naar jezelf te kijken in plaats van naar de cliënt! Aan bod komt onder andere:

 • wat is intuïtie – structuur achter intuïtie
 • magische plek of lege midden
 • CRASH- vs COACHmodel *
 • Coach state
  • Coach state bij coach
  • Coach state bij cliënt
  • Coach state in het gehele veld
 • wat is je sabotage om niet naar intuïtie / lege midden / coach state te gaan

Kom je ook naar deze boeiende workshop? Meld je nu aan!

Steeds meer mensen hebben een coachopleiding gedaan. Vaak ga je daarna aan de slag als coach, in je eigen praktijk of bijvoorbeeld binnen je huidige functie. Wil je verder leren? Loop je er tegenaan dat je lang niet alle geleerde technieken goed in praktijk toegepast krijgt? Blijf je in je coaching voor je gevoel soms wat hangen in ‘gezellig praten’? Of wil je graag eens zien hoe anderen aan de slag gaan? De Masterclass coaching is een soort coachwerkplaats: je kunt oefenen, uitproberen en nieuwe dingen leren. Waarbij twee ervaren trainers/coaches je feedback geven.
Ook zullen we stil staan bij de vraag welke oefeningen er allemaal bestaan rondom bepaalde thema’s. Kortom een inspirerend avondje spelen, leren en ontwikkelen.

De Masterclass Coaching is toegankelijk voor opgeleide coaches, coaches in opleiding en mensen die een NLP Practitioner hebben gedaan.
Aanmelden is wenselijk via een mailtje naar info@adhd-nederland.nl of de knop onderaan.

Pratische informatie

Datum:   12 maart 2018

Tijd:  van 19:00 tot 22:00u

Locatie:   Achterom 78, Delft

Toegang:   €15,-

Inschrijven/optie